Wat eten we vanavond?

Oh nee, die dagelijks terugkerende vraag weer. Na al dat telewerken, thuisteaching en keeping-our-shit-together ook nog eens aan het avondeten moeten denken is meer dan een onmogelijke spreidstand. Gelukkig zijn er oplossingen.

Gaga | 8 mei 2020

 

 

Voor dat avondeten heb je inspiratie nodig. En die vind je vaak in de winkel. Helaas komen we tussen de rekken tegenwoordig meer verdachte blikken tegen dan lekkere gerechten. Inspiratie hoeven onze tribelings gelukkig niet altijd in de winkel te zoeken.

Ze vinden ze in het menu van Foodbag! De gezonde, duurzame en puur Belgische foodbox wordt immers netjes aan de voordeur gedropt. Geen angstige blikken, maar vrolijke en beleefde bestelwagenchauffeurs.

 
 
"Ik was de spinaziepurree met fish sticks of spaghetti bolognaise echt beu. Onze kinderen bepalen niet langer wat er op tafel komt, en ze ontdekken nu ook een hele reeks nieuwe smaken en gerechten."Tom Struyf
 
 

 

En onze tribelings zijn niet de enigen die van die voordelen genieten. “We krijgen dagelijks gemiddeld 4 à 5 aanvragen van bedrijven die iets willen doen voor hun personeel. Vaak gaat het dan over een bedankje voor het personeel. Soms zijn het zelfs grote bedrijven, die vragen om een persoonlijk pakket samen te stellen,” klinkt het bij Foodbag.

 

Start jouw tribe.

Begin met een mailtje naar info@gaga.be

Get all the good from Gaga. Don't miss out on the bad stuff either.

Rossemstraat 42,
Steenhuffel

info@gaga.be

Gaga
BE 0865 581 478