Luan: de nieuwe tribeling

We worden langzaam groter. En om onze klanten te begeleiden en de service te bieden die ze verdienen, hebben we iemand nodig met bakken ervaring. Insert: Luan!

Gaga | 3 juni 2020

 

 

Onze klanten zijn part of the tribe. Dat menselijke aspect kan je niet zomaar leren, dus zochten we iemand die onze visie deelt. Zo vonden we Luan. Hij heeft een project management achtergrond bij de groten (Digitas, Emakina en Wunderman Thompson Antwerp), maar de laatste jaren steekt hij al zijn energie in DURF. Daar wil hij de humane aanpak integreren in marketing en communicatie, én het belang van elke rol binnen een onderneming voorop stellen. A match made in heaven met onze tribe-centered visie.

"Luan is geen onbekende voor mij," zegt Jori. "Ik kwam hem al eerder tegen in een vorige carrière, waar zijn enthousiasme, optimisme en hands-on approach niet naar waarde werden geschat. Gelukkig wil dat zeggen dat hij zich vandaag in ons team ten volle kan laten gelden"

Image
 
 
"Met Luan hebben we iemand die het begrip ‘client service manager’ overstijgt."Jori Aerden
 
 

“Mijn eerste maanden bij Gaga waren vooral plezant," vertelt Luan enthousiast. "Ik zie heel veel opportuniteiten. Niet alleen op vlak van klanten maar ook groeipotentieel voor Gaga zelf. We hebben met onze visie iets unieks in handen. Er zijn communicatiebureau’s genoeg. Maar er zijn er te weinig die de mens op de eerste plaats zetten. En dat doen wij.”

“Gaga benadert al van dag één alle marketing en communicatie vanuit het standpunt van mensen en de tribes waarin ze werken," vult Jori aan. "Dat ontbrak alleen nog op het gebied van onze eigen klantenrelaties. Met Luan hebben we iemand die het begrip ‘client service manager’ overstijgt, en kunnen we de tribe van Gaga, waar de klant centraal staat, naar een hoger niveau tillen.”

 

Start jouw tribe.

Begin met een mailtje naar info@gaga.be

Get all the good from Gaga. Don't miss out on the bad stuff either.

Rossemstraat 42,
Steenhuffel

info@gaga.be

Gaga
BE 0865 581 478