Gagathropy: Toms Meadcrate

Survival of the most resilient: de nieuwe wet in tijden van Corona. De verhalen die we hier delen, zijn het bewijs dat creativiteit en flexibiliteit een must zijn om te overleven. We delen ze uit plaatsvervangende trots en omdat het, vandaag meer dan ooit, belangrijk is om niet bij de pakken te blijven zitten.

Gaga | 30 april 2020

 

 

Tom is een kleine Antwerpse zelfstandige. Hij heeft sinds een paar jaar een winkel waar hij mede verkoopt, de alcoholische drank die je krijgt door honing en water te laten vergisten. De sluiting van zijn winkel door de coronamaatregels zorgde natuurlijk voor wat kopzorgen. Maar Tom bleef niet bij de pakken zitten

Image
 
 
Het project is voor een stukje geboren uit Coronanoodzaak. Maar het is eigenlijk iets waar ik al meer dan een jaar over aan het denken ben. Ook als de winkel terug open mag, blijft Meadcrate zeker bestaan.
 
 

 

Na wat denkwerk startte hij met Meadcrate, een abonnement voor de liefhebbers van mede. Zo kan Tom de connectie met zijn tribe van medeliefhebbers onderhouden. Want als jij niet tot bij de mede fles geraakt, komt de mede fles naar jou. 

Het principe is eenvoudig: een foodbox, maar dan gevuld met verschillende mede’s en varianten. Een ontdekkingsreis doorheen het scala van mogelijkheden van de drank. En meestal zit er een speciale editie bij, die je niet zomaar in elke winkel kan gaan halen. Elke maand in een handige doos, afgeleverd voor je deur. 

Tom wilde het meteen goed doen. Daarom is het aantal abonnementen voorlopig nog beperkt. Misschien kunnen we hem met wat peerpressure overtuigen om wat extra abonnementen te verkopen?

Wil je zelf de wondere wereld van mede ontdekken? www.meadcrate.com is de place to be! Je kan Tom ook een bericht sturen op Facebook via https://www.facebook.com/atmicmumede , hem bellen op 0471719191 of een mailtje sturen via atmicmu@gmail.com.

 

 

 

Start jouw tribe.

Begin met een mailtje naar info@gaga.be

Get all the good from Gaga. Don't miss out on the bad stuff either.

Rossemstraat 42
1840 Steenhuffel

info@gaga.be

Gaga
BE 0865 581 478