Gagathropy: Elifs Masketiers

Survival of the most resilient: de nieuwe wet in tijden van Corona. De verhalen die we hier delen, zijn het bewijs dat creativiteit en flexibiliteit een must zijn om te overleven. We delen ze uit plaatsvervangende trots en omdat het, vandaag meer dan ooit, belangrijk is om niet bij de pakken te blijven zitten.

Gaga | 28 april 2020

 

 

Elif is kostuumontwerper. Deze brok creatieve chaos vermomd in Deutsche gründlichkeit, is een droom om mee samen te werken. Helaas liggen alle projecten waar ze normaal aan werkt stil. Dat is niet alleen jammer voor Elif, maar ook voor de kansarme kunstenaars die dankzij Elif kansen krijgen en een opleiding genieten.

Image
 
Image
Image
 
Toen mijn vriend onverwacht opnieuw moest beginnen werken, was ik bezorgd over zijn gezondheid. Samen met een vriend maakte ik toen het eerste mondmasker. Daaruit is een geweldig creatief team ontstaan en is het idee van ‘masketiers’ geboren.
 
 

 

Met Masketiers zet Elif haar naai- en ontwerpskills nu in voor het goede: het maken van medisch en esthetisch verantwoorde mondmaskers. Binnenkort zullen we allemaal een mondmasker moeten dragen, dus waarom geen masker dat er ook nog eens goed uitziet? Gucci of Chanel is er niets tegen. 

Maak je collega’s dus maar jaloers en draag een uniek en naar je eigen wensen aangepast mondmasker. Van de hand van de enige echte Elif. Met liefde en zorg gemaakt.

Contacteer Elif via de Facebookpagina van haar Masketiers: https://bit.ly/3eVT96p

 

 
Image
Image

Start jouw tribe.

Begin met een mailtje naar info@gaga.be

Get all the good from Gaga. Don't miss out on the bad stuff either.

Rossemstraat 42
1840 Steenhuffel

info@gaga.be

Gaga
BE 0865 581 478