Gagathropy: Doriens Bossy

Survival of the most resilient: de nieuwe wet in tijden van Corona. De verhalen die we hier delen, zijn het bewijs dat creativiteit en flexibiliteit een must zijn om te overleven. We delen ze uit plaatsvervangende trots en omdat het, vandaag meer dan ooit, belangrijk is om niet bij de pakken te blijven zitten.

Gaga | 6 mei 2020

 

 

Dorien is de oprichter van Bossy. Het eerste offline magazine en online platform voor ondernemende vrouwen in België. Eind april zou het vierde Bossy Magazine gelanceerd worden. Maar zouden de lezers hun weg wel vinden naar de webshop? En zullen er geen partners afhaken? 

Foto: Irmy Photography

Fotograaf: Irmy Photography
 
 
"Achteraf zei een kijker dat er echt een communitygevoel heerste. Fijn compliment!"Dorien Camps
 
 

 

Ondanks de vele vragen bleef Dorien niet bij de pakken zitten. Ze vond het belangrijk dat ook dit magazine in de wereld wordt gezet. Ook nu een echt event organiseren uitgesloten was. Zowel voor de lezers, de partners als het Bossy team. En na wat brainstormen met dat team kwam de oplossing: een volledig digitale lancering van het magazine? Let’s go! 

In de Instagram Live Launch stelde Dorien het magazine voor, en vertelde ze over de inhoud. Net zoals op een andere lancering, maar dan met een scherm ertussen.

"Het was al snel duidelijk dat een lancering via Instagram Live de beste optie was. Zo bereikten we niet alleen de mensen die bewust wilden kijken, maar ook zij die toevallig aan het scrollen waren. Achteraf zei een kijker dat er echt een communitygevoel heerste. Fijn compliment!"

Na de Coronacrisis blijft het magazine exclusief offline. Je bestelt het via de webshop en krijgt het enkele dagen later in de bus.

Zelf zin gekregen om het Bossy magazine te lezen?
Ga dan naar https://wearebossy.be/shop/

 

 

Start jouw tribe.

Begin met een mailtje naar info@gaga.be

Get all the good from Gaga. Don't miss out on the bad stuff either.

Rossemstraat 42
1840 Steenhuffel

info@gaga.be

Gaga
BE 0865 581 478