7 redenen waarom je jouw stage bij Gaga moet doen

Gaga is klaar om jou te verwelkomen. Ben je op zoek naar die gedroomde, superspeciale stageplaats?
Awel... read on!

geschreven door iemand, ofzo | vandaag

 

1.Minstens 50% van ons deed ook ooit een stage 🧐

Op basis van de gegevens die we hebben verzameld en diepgaand geanalyseerd, wil dat zeggen... Een stage is iets bijzonders. Maar dat maakt je niet bang. Omdat je precies weet wat je ervan kunt verwachten. Je vindt die Simon Sinek ook maar een arrogante baas die zichzelf te graag hoort praten. Oh, en zo eentje is die Garry V ook. Deze kerels weten niets over jou. En je stage bij Gaga, zal de beste stage ooit zijn.

2. Je kan toch niet blijven studeren... 🤷🏼‍♂️

Want serieus. Dat kan je niet. Niet als je mammie en/of pappie er voor betalen. Zelfs niet als je het zelf betaalt. 😂 Ha. Maar het goede nieuws is: we hebben zo'n vijfentwintig jaar ervaring om met je te delen. En je hoeft er niet eens voor te betalen. Hoe lief is dat?

3. 👨‍👨‍👧 Je zal veel meer zijn dan onze nummer 6.

Reken maar uit. Six is a crowd. Als je bij Gaga in het team komt, betekent dit dat je deel gaat uitmaken van een heel klein bedrijfje. Dus. Concreet. Je wil dat die stage een echte stage is, toch? Wij weten hoe we onze koffie & kopieën zelf kunnen maken. Je zal worden verwend en beladen met werk. Echt werk. Je hebt je verantwoordelijkheden. Je leert snel. Soms wordt het moeilijk. Zoals: moeilijker dan het scoren van een Tomorrowland ticket.

4. 🤯 Het is oké om ‘f*ck’, ‘this’ en ‘sh*t’ te zeggen tijdens onze kennismaking.

Maar wacht best tot één van ons het eerst zegt. Of niet. Je hebt je eigen briljante geest, vol ideeën en meningen. Misschien ben je zelfs een visionair. Daar houden we van. Wij houden niet van gespannen en bang. En jij houdt niet van autoriteit. F*ck it, je moet wel. Of op zijn minst toch doen alsof.

5. Samen gaan we gekke dingen doen. 🐒

Nee, geen #metoo hier. Kom op. We hebben uiteraard een doel en een duidelijke methodologie. We hebben klanten die ons vertrouwen. We hebben geen kristallen bol. Maar we hebben wel een goed idee waar we naartoe willen evolueren. En ja, dat brengt een aantal gekke dingen met zich mee. Wil je meer weten? Ha! Vraag het ons. Eenvoudig.

Zes.

En zeven!

 
 

Vacature

Digital Storyteller

JOUW MISSIE

Als Digital Storyteller heb je een uitzonderlijk inzicht in sociale media, om relaties op te bouwen en de unieke tone of voice van onze klanten over meerdere kanalen te leveren. Je bent in staat om kwaliteitscontent te herkennen en te produceren, om te linken met relevante sociale media kanalen.

JOUW TALENT

 • Je hebt nog geen relevante ervaring.
 • Je genereert ideeën voor content en marketingcampagnes.
 • Je houdt ervan om verhalen te vertellen op een veelheid van manieren (NIET alleen pen en papier)
 • Je schrijft en produceert kwaliteitscontent, rekening houdend met de conventies en beperkingen van sociale media-platforms.
 • Je gebruikt moeiteloos software voor het maken en bewerken van inhoud (zoals Adobe Photoshop, InDesign & Premiere Pro) om kwaliteitscontent te maken.
 • Je weet hoe je inhoud kunt delen op digitale kanalen
 • Je bent iemand die op de hoogte kan blijven van de belangrijkste trends op het gebied van marketing en social media
 • Je hebt inzicht in de conventies en 'best practice' van specifieke social media platforms en hebt een goed begrip van de conventies en 'best practice' van specifieke social media platformen
 • Je hebt een breed begrip van sociale en digitale media
 • Je bent ervaren in het gebruik van plannings- en publicatietools (zoals Kontentino, HootSuite of SproutSocial)
 • Je kunt gebruik maken van verschillende Content Management Systemen (CMS)
 • Je bent op de hoogte van fotografie, videoproductie en -bewerking
 • Je hebt een verlangen om je persoonlijke inzicht in marketing- en social media trends voortdurend te ontwikkelen.
 • Eerlijk gezegd, je bent half mens, half genie en #forevergaga
 • Je hebt genoeg ballen aan je lijf om een deel van deze bullets te negeren

JOUW TEAM

Je zal in ieders team zitten hier in Gaga. En in ruil daarvoor en vrij van kosten, zal iedereen ook in jouw team zitten. Samen zijn we een onafhankelijk en creatief adviesbureau met als missie om hechte tribes en tribe-empowered brands te bouwen. Als je op zoek bent naar een groot, corporate bureau, ga dan langzaam achteruit. Wil je echter een wendbare crew van ingenieuze buitenbeentjes, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij helpen onze klant harten en geesten te winnen door hun stamidentiteit te personifiëren en het gedrag van de stamleden te sturen.

 

Call to action!
👇
👇
👇
👇
👇
👇

 

Klaar voor je stage?

Mailen is verboden op tom@gaga.be

Get all the good from Gaga. Don't miss out on the bad stuff either.

Rossemstraat 42
1840 Steenhuffel

info@gaga.be

Gaga
BE 0865 581 478